El árbol de Diana

miércoles, febrero 21, 2007

Qualsevol nit pot sortir el sol (J. Sisa)

Fa una nit clara i tranquil.la, hi ha la lluna que fa llum. Els convidats van arribant i van omplint tota la casa de colors i de perfums.

Heus aquí la Blancaneus, en Pulgarcito, els tres Porquets, el gos Snoopy i el seu secretari Emili i en Simbad, l´Ali Babà i en Gulliver.

Oh! Benvinguts! Passeu, passeu, de les tristors en farem fum. Que casa meva és casa vostra si és que hi ha ... cases d´algú.

Hola Jaimito! i Doña Urraca! en Carpanta i Barba Azul. Frankenstein i l´Home Llop, el Compte Dràcula i Tarzan la mona Xita i Peter Pan

Oh ! Benvinguts!...

Bona nit senyor King Kong, senyor Asterix i en Taxi Key, Roberto Alcàzar i Pedrín, l´Home del Sac i en Patufet, senyor Charlot, senyor Obèlix.

Oh ! Benvinguts!...

La senyora Marieta de l´ull viu ve amb un soldat. Els reis d´Orient, Papa Noel, el Pato Donald i en Pasqual, la Pepa Maca i Superman.

Oh ! Benvinguts!...

En Pinotxo ve amb la Monyos agafada del bracet, hi ha la dona que ven globus, la família Ulises, i el Capitàn Trueno amb patinet.

Oh ! Benvinguts!...

A les dotze han arribat, la Fada Bona i Ventafocs. En Tom i Jerry, la Bruixa Calixta. i l´ Emperadriu Sissí.

Oh! Benvinguts!...

Mortadelo i Filemón i Guillem Brown i Guillem Tell. La Caputxeta Vermelleta, el llop ferotge i el Caganer, en Cocoliso i en Popei.

Benvinguts passeu, passeu. Ara ja no hi falta ningú, o potser sí, ja me n´adono que tan sols hi faltes tu ... També pots venir si vols. T'esperem, hi ha lloc per tots. El temps no compta ni l´espai... Qualsevol nit pot sortir el sol.

1 Comments:

Publicar un comentario

<< Home