El árbol de Diana

miércoles, febrero 21, 2007

Qualsevol nit pot sortir el sol (J. Sisa)

Fa una nit clara i tranquil.la, hi ha la lluna que fa llum. Els convidats van arribant i van omplint tota la casa de colors i de perfums.

Heus aquí la Blancaneus, en Pulgarcito, els tres Porquets, el gos Snoopy i el seu secretari Emili i en Simbad, l´Ali Babà i en Gulliver.

Oh! Benvinguts! Passeu, passeu, de les tristors en farem fum. Que casa meva és casa vostra si és que hi ha ... cases d´algú.

Hola Jaimito! i Doña Urraca! en Carpanta i Barba Azul. Frankenstein i l´Home Llop, el Compte Dràcula i Tarzan la mona Xita i Peter Pan

Oh ! Benvinguts!...

Bona nit senyor King Kong, senyor Asterix i en Taxi Key, Roberto Alcàzar i Pedrín, l´Home del Sac i en Patufet, senyor Charlot, senyor Obèlix.

Oh ! Benvinguts!...

La senyora Marieta de l´ull viu ve amb un soldat. Els reis d´Orient, Papa Noel, el Pato Donald i en Pasqual, la Pepa Maca i Superman.

Oh ! Benvinguts!...

En Pinotxo ve amb la Monyos agafada del bracet, hi ha la dona que ven globus, la família Ulises, i el Capitàn Trueno amb patinet.

Oh ! Benvinguts!...

A les dotze han arribat, la Fada Bona i Ventafocs. En Tom i Jerry, la Bruixa Calixta. i l´ Emperadriu Sissí.

Oh! Benvinguts!...

Mortadelo i Filemón i Guillem Brown i Guillem Tell. La Caputxeta Vermelleta, el llop ferotge i el Caganer, en Cocoliso i en Popei.

Benvinguts passeu, passeu. Ara ja no hi falta ningú, o potser sí, ja me n´adono que tan sols hi faltes tu ... També pots venir si vols. T'esperem, hi ha lloc per tots. El temps no compta ni l´espai... Qualsevol nit pot sortir el sol.

2 Comments:

  • falo galego

    By Anonymous Anónimo, at 11:27 p. m.  

  • "que casa meva es casa vostra si es que hi ha...casa d'algú..."

    jo cantaba est canción de peque en el cole...

    un besito nena!!!!dále fuerte al catalán!!!

    By Blogger Andrea, at 7:53 p. m.  

Publicar un comentario

Links to this post:

Crear un enlace

<< Home